Image Alt

Bemutatkozunk

Az Idrányi Puszta és Szabadidőpark

Az Idrányi Puszta és Szabadidőpark a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati részén van, Szigliget és a Szent György-hegy között, a Balaton régi árterületén. Az Idrányi család 1984 óta foglalkozik lovas turizmussal és falusi vendéglátással. Az Idrányi Puszta megálmodója édesapánk, Idrányi Zoltán állatorvos és lótenyésztő szakmérnök volt. A páratlan szépségű tanúhegyekkel határolt érintetlen terület a legjobb hely a természetközeli kikapcsolódásra.

Az Idrányi Pusztán a lovak szabadtartásban élnek. Kinti önitatók, etetők biztosítják a folyamatos ellátásukat. A több hektáros területen villanypásztor őrzi őket.

Természetükből adódóan ez a legideálisabb a lovak számára. Sokkal egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak, mint az istállóban, a falnak kötözött társaik. A lovak az idők kezdete óta a természethez közeli élőlények, akik így fejlődtek ki, a szabad ég alatt. Az esős, szeles időben egy három oldalról zárt beálló védi meg őket az időjárás viszontagságaitól. Ez hasonlít a leginkább azokra a körülményekre és közegre, melyben a ló az évmilliók során kifejlődött és túlélt.

A magyar félvérek mellett, található a tanyán hucul, póni, szamár és tehenek.

Az Idrányi Pusztán 120 fős rendezvényterem, kemence, felszerelt konyha is a vendégek rendelkezésére áll.

Szeretettel várjuk családi gazdaságunkban!

Üdvözlettel:

Idrányi Péter

(36) 30 2314 987

pidranyi@gmail.com.

Kérdezz tőlünk!

    Megközelítés

    Balatonedericsnél, a 84. sz. főúttól 1,5 kilométerre, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén