Image Alt

Rendezvények

Portfolio 02

Az Idrányi Puszta különleges helyszíne konferenciáknak, csoportos üzleti megbeszéléseknek, előadásoknak, családi napoknak, csapatépítő tréningeknek és esküvőknek is. A családias, egyéni igényekhez igazodó kiszolgálás, az autentikus környezet, a kemencében sült különleges ételek, a számtalan szórakozási lehetőség és a nyugodt atmoszféra és a környéken található rengeteg nevezetesség, látnivaló, különleges élményt adnak.

 

Céges Partik

Elég volt a mókuskerékből és a nyüzsgő nagyvárosból? Lecserélnétek a kollégákkal a stresszes hétköznapokat és a hosszú megbeszéléseket? Ha igazi feltöltődést kerestek, akkor irány az Idrányi Puszta, ahol a természet lágy ölén, bográcsozhattok, finom borokat kóstolhattok, lovagolhattok vagy kocsikázhattok! 

Esküvők

Elképzeltétek már, hogy a kék ég alatt, festői környezetben, a Balatonfelvidék szívében, a tanúhegyekkel körbeölelve, naplementében, kéz a kézben mondjátok ki a boldogító igent és kötitek össze életeteket?

Akkor nálunk jó helyen teszitek! 

Lovastanyánk természeti adottságainak köszönhetően tökéletes esküvőhelyszínként szolgál a kültéri ceremóniák megtartásához. Mind a polgári, mind az egyházi ceremónia lebonyolítására van lehetőség szabadtéren, vagy a környékbeli kápolnákban (Szent Mihály kápolna, Balatonederics Templom)

 

Családi rendezvények

A család minden tagját nagyon szívesen látjuk, nálunk korosztálytól függetlenül mindenki jól érzi magát. Finom italok és különféle gasztrokalandok várnak a felnőttekre, a gyermekek szórakozását pedig játszóterünk, állatsimogatónk, a trambulin és különféle játékok szolgálják.

Kedvező időjárás esetén nosztalgikus hangulatú, tóparton, árnyat adó fűzfánk alatt elhelyezkedő teraszunk adhat helyszínt az eseménynek, ahonnan szemmel lehet kísérni a játszadozó gyermekeket.

Bármilyen családi rendezvény esetén keress minket bátran, íme, néhány példa:

 

Szülinapi bulik

A végeláthatatlan réten hatalmas fákkal, színes mezei virágokkal, kedves személyzet, mennyei ételek. Tartsd nálunk a szülinapi bulidat, garantált a jó hangulat.

Kisebb és nagyobb társaságokat is szeretettel várunk. Ha tíznél többen jöttök, akkor igényeitek szerint (előzetes egyeztetés után) kemencében sült különleges menüsort állítunk össze, hogy biztosan mindenki megtalálja a kedvencét.

 

Osztálykirándulások

Tartalmas, aktív és természetközeli kikapcsolódási- és tanulási lehetőséget kínálunk a gyermekeknek.

A környéken sok szép túraútvonal található, de szervezett kirándulásaink keretén belül a helyi kultúrát, legendás helyeket is megismerhetitek – akár lovaskocsikázás közben is.

A közvetlen szomszédságban olyan kihagyhatatlan látnivalók vannak, mint a Festetics Kastély, a Szigligeti vár, az Afrika Múzeum, a Csodabogyó Cseppkőbarlang, a Tapolcai tavasbarlang, a Sümegi vár és még sorolhatnánk. 

 

A tanya sokszáz hektárnyi háborítatlan mezőn található, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében (magterület)amely híres különleges madár és állatvilágáról. 

A tanya területén ugrálóvár, medence várja a csapatokat, az itt található kis háziállatok pedig nem csak érdekességként szolgálnak, de tanulási lehetőséget is biztosítanak.